Skattefradrag og avtalegiro

Få skattefradrag for din gave

 • I forbindelse med innrapportering av skattefradrag for 2016 trenger vi ditt samtykke, hvis vi skal gjøre denne innrapporteringen for deg.

  Vennligst les innholdet på denne siden og bekreft at du godtar innholdet ved å svare på SMS til 2366 med kodeordet SKATT JA.

  Du kan også gi ditt samtykke på Min Side. Trykk på navnet ditt oppe til høyre, velg så ”Mine innstillinger”.

  Gaven du gir til Redningsselskapet kan trekkes fra på skatten, slik at du får igjen 25 prosent av beløpet du gir. Minimumsbeløp for å oppnå skattefradrag er 500 kroner i løpet av et inntektsår og maksimalt 25000 kroner.

  Å registrere bidraget og få skattefradrag er helt valgfritt. For at du skal få skattefradraget du har krav på kan Redningsselskapet melde inn ditt bidrag til skattemyndighetene. Til det trenger vi ditt fødselsnummer (11 siffer). Ta kontakt med vår kundeservice på telefon 06757 for å registrere ditt fødselsnummer. Fødselsnummer er en personopplysning der konfidensialitet er nødvendig. Slike opplysninger skal derfor ikke sendes per e-post.

  Redningsselskapet er underlagt Lov om behandling av personopplysninger

  Redningsselskapet er underlagt Lov om behandling av personopplysninger. Personopplysninger innhentes og oppbevares i henhold til denne.

  Dine rettigheter

  Du har innsynsrett på opplysninger som gjelder deg, i henhold til personopplysningsloven. Du kan kreve å få opplysningene slettet, eller rettet dersom de er feil.

  Trygt å gi

  I 2015 gikk 78,5 prosent av pengene vi samlet inn direkte til det livreddende arbeidet på sjøen. Redningsselskapet er medlem av Innsamlingskontrollen, som hvert år følger oss opp og sjekker om pengene vi samler inn blir brukt forsvarlig, og går til formålet du har støttet.

  Opprett autogiro

  Oppretter du avtalegiro sparer vi kostnader på å sende ut faktura, og enda mer av din støtte går direkte til det livbergende arbeidet på sjøen.
  Ta kontakt med kundeservice på telefon 06757 eller post@rs.no for å opprette autogiro.