Møt oss på Sjøen for alle

18 mars 2017 −

På båtmessen Sjøen for alle på Lillestrøm 22. – 26. mars byr vi på en smakebit av Ta roret-kurset, vi lanserer en ny kajakkvest og seilervest med maks synlighet, du kan gå om bord i RS «Einar Staff» og barna kan kjøre den lille redningsskøyta «Elias».

Ta roret
Mens kvinnene tar roret, skal Alex Rosén snakke om å slippe roret – det skjer onsdag og fredag kl 16.30, der han står på scenen sammen med Cathrine Montero Moen fra Skattejakten.live. Cathrine skal sammen med Kristin Gjelsvik ta roret for første gang på en 38-fot seilbåt, som de skal seile fra Kristiansand til Honningsvåg og tilbake til Oslo igjen.

Du kan få en gratis smakebit av Ta roret-kurset vårt torsdag 23. mars fra 19 – 19.45 og søndag 26. mars fra kl 16 – 16.45. Meld deg på her.

Ny kajakkvest og seilervest
For at du skal kunne være mest mulig synlig til havs har vi, i tett samarbeid med mannskapet på redningsskøytene, utviklet en helt ny serie vester – spesielt designet for vannsport. Vestene er konstruert for å gi størst mulig komfort, synlighet og sikkerhet på sjøen. De har en kraftig signalfarge og markante refleksfelter, og feste for blinkende lys både foran og bak . Lysene kan kjøpes til. De nye RS Explorer-vestene finnes både som kajakk- og seilervest til voksne og barn. Kjøp vestene på messa eller i nettbutikken vår.

RS «Einar Staff» og lille «Elias»

Elias-kjøring er populært for store og små.
Elias kommer til Sjøen for alle.

Vi har flyttet RS «Einar Staff», som er den første i en ny skøyteklasse som bemannes av frivillige, til Sjøen for alle. Bli kjent med skøyta og de frivillige i sjøredningskorpset i Oslo.

Den lille redningsskøyta Elias er også på plass i bassenget, der de minste kan være skippere lørdag og søndag, begge dager fra kl 13 – 14 og fra 16 – 17.

Du finner Redningsselskapet stand i messehall D, på plass D02-30. Se hele programmet for Sjøen for alle her.

Messen åpner onsdag kl 11. Da får alle kvinner gratis inngang. Medlemmer i Redningsselskapet får halv pris på inngangsbilletten hver dag. Ta med medlemskortet!