Miniportrett – Jannicke Kvalheim Myrestrand

12 juli 2016 −

Jannicke Kvalheim Myrestrand (25) er bestmann og leder i RSRK Måløy. Å tilbringe tid med glade sommerskolebarn står høyt på lista over favorittaktiviteter.

Hva er et av dine beste minner fra tiden i Redningsselskapet så langt?

Ett av mine beste minner er å tilbringe en uke sammen med glade sommerskolebarn i nydelig sommerveir. Spesielt i Florø sammen med mannskap på RS Halfdan Grieg. Jeg har også mangen gode minner fra hosbitering i Oslofjorden.

Hva er det mest dramatiske du har vært med på?

Jeg føler ikke jeg har vert med på noen veldig dramatiske hendelser. I alle tilfeller har det endt godt, enten det har vert brann i båt, mindre personskader, eller båter som tar inn vann.

Kan du dele et godt tips relatert til sjø- og båtliv?

Det beste tipset jeg kan gi er å lære barn og unge godt sjøvett. Det er mye lettere å lære de unge gode vaner, enn å forandre på de våksnes dårlige.

Hvor ser du deg selv om 10 år?

Om ti år håper jeg å vere ferdig utdannet sykepleier. Fortsatt busatt i Måløy og frivillig i RSRK. Men hvem vet hva tiden bringer. Mye forandrer seg på ti år.

Hva bruker du helst fritiden til?

Mye av fritiden går til RS. Men jeg er også mye i båt og ved sjøen ellers. Alt av aktiviteter ved vannet er herlig! Turer i fjellet med telt og fiskestang er også gøy. Og på vinteren er det slalom som gjelder.