Jobbe i RS?

Lyst til å jobbe i Redningsselskapet? Her finner du ledige stillinger på sjø og land.

Ønsker du å bruke din kompetanse og engasjement til å bidra til at Redningsselskapet når visjonen «Ingen skal drukne»?

Vi tilbyr en jobb som betyr noe – for deg og for andre!


Ledige stillinger:


Lyst til å jobbe med bærekraft, digitalisering og innovasjon i RS?

Vi i RS står nå foran en grønn og digital transformasjon, og vi trenger å styrke laget vårt innenfor IT-domenet før vi for alvor fortsetter reisen. Ved å bli mer datadrevet skal vi levere på våre mål om å kutte utslipp, levere en innovativ beredskap og videreutvikle medlemstilbudet – for å sikre en tryggere og mer klimavennlig ferdsel på sjøen. Vi lyser derfor nå ut en rekke stillinger innen data og innsikt, IT og bærekraft. Roller og ansvarsområder kan tilpasses den enkeltes søkers kompetanse, interesser og ambisjoner, og er store muligheter for utvikling i stillingene.

Kunne dette vært noe for deg, eller kjenner du noen som kunne styrket vårt IT-team? Ta en titt på finn-annonsene våre.

Prosjektleder innovasjon og bærekraft

Head of data & insight/Data analyst/Data Scientist

IT-Driftstekniker

.NET-Utvikler

Søknadsfrist: 31. januar

Instruktør

Har du lyst til å bidra til at unge blir trygge i vann?

RS Region Nord søker hyggelige og profesjonelle personer som har interesse eller erfaring fra ulike vannaktiviteter til å være instruktører for Trygg i vann-prosjektet i Nord. For å lykkes i rollen er det viktig  at du er trygg på deg selv i det våte element hele året og at du føler deg trygg i rollen som en av to instruktører for opptil 30 elever. Arbeidstid for stillingen er 08:00 – 16:00 mandag, onsdag, fredag

Kunne dette vært noe for deg?

Teknisk inspektør

Redningsselskapet spiller en sentral rolle i norsk sjøredningstjeneste, og utfører ca 80 % av alle sjøredningsoppdrag som kanaliseres gjennom landets to hovedredningssentraler. I fjor reddet vi 29 menneskeliv og vi hadde over 8.700 oppdrag. Dette viser at Redningsselskapet er avgjørende for beredskapen langs kysten.

Vi søker nå etter en ny teknisk inspektør til vårt team av inspektører og derunder å være med på å bidra til å sikre beredskapen langs kysten gjennom en godt vedlikeholdt flåte av redningsskøyter. Stillingen er selvstendig, så det er sentralt at du er god på selvledelse og evner å prioritere oppgavene dine. Vi tror at du er en god relasjonsbygger som evner å jobbe både selvstendig og i team, rett og slett fordi du er en lagspiller som setter samarbeid høyt. Stillingen er underlagt avdeling sjø og seksjon Flåtedrift og rapporterer til Sjef Flåtedrift, og det vil være noe reisevirksomhet knyttet til stillingen.

Vi søker deg som har god erfaring fra teknisk drift og oppfølging av vedlikehold, herunder budsjett og investeringer. Det er viktig for oss at du har interesse for sjøredning og motiveres av vår visjon «Ingen skal drukne».

Høres dette interessant ut?

Søknadsfrist: 31. januar


Åpen søknad:

Åpen søknad – Navigatør

Åpen søknad – Maskinsjef

For jobb som styrmann og skipsfører kreves sertifikatene Dekksoffiser D3 eller høyere. For maskinister er kravet Maskinoffiser M2 Høy, dvs opp til 3000 kW, eller høyere.

Vi søker ansatte som deler våre verdier:

  • Profesjonell
  • Inspirerende
  • Modig
  • Kundeorientert
  • Tilstede