Ungdomsleir

Bli med Redningsselskapet på sommerens kuleste ungdomsleir.

Praktisk informasjon og påmelding

Sted: Oscarsborg Kurssted
Oscarsborg festning, 1443 DRØBAK

Kurstype: Ungdomsleir

Start: 3.juli 2017 kl. 09:00 Slutt: 7.juli 2017 kl. 15:00 Kursdager: 5 dager

Båtførerprøven, VHF/SRC kurs , maritime opplevelser og nye venner - alt i løpet av en sommeruke. Ungdom i alderen 14 til 18 år møtes i maritime omgivelser med spennende aktiviteter og undervisning til båtførerprøven og VHF/SRC. Redningsselskapets ungleir på østlandet gjennomføres i 2017 på Oscarsborg. Overnatting på festningen/hotellet, alle måltider inkludert. Dersom du ønsker å ta eksamen siste dag må dette bestilles i tillegg: www.båtførerregisteret.no http://www.kystradio.no/privat/sertifikat De hektiske dagene består av både teori, praktisk sjømannskap og morsom fritid med fisking, grillkvelder, båtkjøring og andre aktiviteter. Bli med da vel! Mer informasjon og lærebok sendes alle deltakere i forkant.

Påmeldingsfrist: 21.juni 2017

Pris: kr. 6 500,- Rabattert medlemspris: kr. 5 900,-

Ledige plasser: 19

Kursbeskrivelse

Info:

Uke 27

3.juli – 7.juli (Man 09:00 – Fre 15:00)

4 netter med overnatting, full kost og losji

Pris: 5900 pluss evt eksamensavgift (frivillig)

Antall plasser: 26

Innhold:

Båtførerprøven og VHF kurs

Lærebok

Transport til/fra Drøbak

 

Bli med Redningsselskapet på sommerens kuleste ungdomsleir.

I uke 27 er vi på øya Oscarsborg utenfor Drøbak hvor deltagerne vil få en uforglemmelig opplevelse. Dette er et historisk sted med mange skjulte og spennende hemmeligheter som deltagerne får et unikt innblikk i.

Ila uken gjennomføres båtførerprøven og VHF kurset. I tillegg; Grunnleggende sjøvettopplæring, omvisning og tur med redningsskøyta, knuteopplæring, førstehjelp, praktisk båtlære med Redningsselskapets RIB’er, kjøring med vannscooter, diverse vannsportaktiviteter, utflukter samt mye lek og moro.

Vi garanterer en unik, lærerik, sosial og spennende uke  sammen med redningsselskapets flinke instruktører.