Har du lyst til å bli trygg i kajakk?

Bli med på kajakk kurs!

Velkommen til kajakkurs hos Redningsselskapet!

Bli trygg i kajakk!

Redningsselskapet er den viktigste premissleverandøren for sikkerhet på sjøen. Vi har i de senere år sett en kraftig og positiv utvikling av myke trafikanter på sjøen. I denne sammenheng, kajakkpadlere. Redningsselskapet har en visjon om å bidra til 0 døde på havet. Økt kunnskap om bruk av kajakk og håndtere uforutsette hendelser som det å falle ut av kajakken, men ikke minst komme tilbake igjen i kajakken, er derfor viktig.

På vårt kurssenter RS NOATUN tilbyr vi nå tre typer kurs, som alle leder fram til Norges padleforbunds Våttkort HAV (Introduksjon-, Grunn- og Teknikkurs).

RS er av den oppfatning at det å føle seg trygg i kajakk gjennom å kunne mestre en kantring med tilhørende redningsteknikk samt få kajakken ditt vi vil, er avgjørende. Våre kurs fokuserer derfor på disse ferdighetene.

RS NOATUN er et fantastisk kurssenter. Ifm kurs tilbyr vi svært gode fasiliteter. Skulle vinden være for sterk i sundet, vil vi kunne gjennomføre de grunnleggende kursene våre i vårt eget havnebasseng. Avslutningsvis er det også mulig å spise en god middag på vår restaurant.

Dersom du vil lese mer om trygg ferdsel i kajakk, finner du en artikkel om det her.

Mer om de ulike kursene

Kajakk kurset vil bli arrangert av Stein Kynø, som har arrangert kajakkurs siden 2002 (og fallskjermkurs 1981-1999). Stein har over mange år utdannet over 100 elever i året og er en meget habil padler. Han har padlet det meste av kysten av Norge, gjennom Alaska med sine to barn, og i 2018 satt han fem måneder i kajakken. Stein vil stille med alt padleteknisk utstyr av beste merke; kajakk, tørrdrakt, åre, vest, spruttrekk oa. Deltagerne må stille med ulltøy til å ha under tørrdrakten, sko som tåler saltvann til å ha utenpå tørrdrakten, matpakke og termos til lunsj og varmt tøy til bruk etter endt dag. Kurset blir arrangert med utgangspunkt i NOATUN.

På lørdag vil vi holde oss i nærheten, på søndag planlegger vi en tur. Fremmøte lørdag og søndag er kl 1000, og vi avslutter ikke senere en kl 1800.

Overnatting

Ønsker du å kombinere kajakk kurset med en overnatting og/eller en bedre middag på RS-Noatun?

Klikk her for å booke

RS-Aktiv

Medlemskapet for myke trafikanter. Gir deg en ekstra trygghet når du er ute på sjøen!

Bli medlem

Meld deg på kajakk kurs:

Kajakkurs

Det er for tiden ingen planlagte kurs av denne typen …