TOOLS

Sammen med søsterselskapene Teng Tools og Luna verktøy & maskin, bidrar TOOLS med verktøy og forbruksmateriell til Redningsselskapets redningsskøyter og landbaserte enheter.

 • TOOLS er Norges ledende leverandør av verktøy, maskiner, personlig verneutstyr og industrielt forbruksmateriell.

  TOOLS har over 700 rådgivere i Norge og bidrar til å gjøre deres kunders drift enklere, sikrere og mer lønnsom. De bistår i valg av riktige produkter, og skreddersyr optimale leveringsløsninger slik at arbeidet blir utført på en effektiv og sikker måte. Vi finner dem på over 200 steder i Norden – med 60 butikker over hele Norge hvor de omsetter for ca. 2,4 mrd i året.

  Leverandør- og markedsavtalen med TOOLS gir Redningsselskapet gode innkjøpsbetingelser på verktøy, maskiner, personlig verneutstyr og industrielt forbruksmateriell til våre redningsskøyter og landbaserte enheter. Men avtalen åpner også for gunstig handel for våre ansatte, leverandører, samarbeidspartnere og medlemmer.

  TOOLS jobber primært innen industri, olje & gass, bygg & anlegg og offentlig forvaltning. TOOLS, Teng Tools og Luna-kjeden henvender seg til yrkesbrukere men også til det private markedet, og samarbeider med markedets ledende leverandører. De bistår i valg av riktige produkter, og skreddersyr optimale leveringsløsninger slik at arbeidet blir utført på en effektiv og sikker måte.

  Besøk Luna sin hjemmeside her

   

  Besøk siden til TOOLS