Ferno Norden

Leverer medisinsk utstyr og automobile produkter til våre redningsskøyter og ambulansebåter. Vi er stolte av å kunne samarbeide med en så komplett og profesjonell leverandør.

 • Ferno Norden Norway bidrar til Redningsselskapets medisinske utstyrsbehov.

  Ferno Norden Norway driver markedsføring, salg og service innen akutt- og medisinteknikk. De leverer alle typer varslingsutstyr til kjøretøyer og tilbyr montering av utstyr til spesialkjøretøyer. De leverer bl.a. til ambulansetjenesten, helsetjenesten, bedriftshelsetjenesten, offshore, og akuttmedisinske spesifikasjoner til oljeplatformer og standby-båter.

  Leverandør- og markedsavtalen med Redningsselskapet omfatter rabatt og fordelaktige priser på kjøp av utstyr til de 4 ambulansebåtene våres, samt diverse medisinsk og automotive produkter til redningsskøytene våres. Ferno Norden benytter Redningsselskapet som nordisk referansekunde markeds- og profileringsmessig.

  Ferno Norden Norway ønsker å støtte Redningsselskapet lokalt i sitt distrikt, og har fadderavtale for RSRK Vestfold og RS Simrad Færder.

  ”Redningsselskapet har utviklet sin virksomhet til drift av 4 ambulansebåter på Helgelandskyten. Kombinert med redningsskøytenes medisinske utstyrsbehov, er det viktig for Redningsselskapet å kunne samarbeide med en komplett leverandør som Ferno Norden Norway, som har meget god kvalitet i alle ledd”.

  – Ronny Pedersen, beredskapssjef i Redningsselskapet.

  Besøk siden til Ferno Norden Norway