Vil du bli vår nye samarbeidspartner og viktige støttespiller?

For å kunne opprettholde vår beredskap er vi avhengige av solide samarbeidspartnere og viktige støttespillere. Kanskje din bedrift vil være med på laget?

Redningsselskapet er avhengig av solide samarbeidspartnere og viktige støttespillere. Mange bedrifter ønsker å gi oss et økonomisk bidrag. Andre ser også verdien av å tilby sin kompetanse gjennom leverandøravtaler, felles produktutvikling og et utvidet markedssamarbeid.

Våre hovedsamarbeidspartnere
Som en av våre hovedsamarbeidspartnere får du en avtale med gode muligheter for tydelige assosiasjoner til merkevaren Redningsselskapet. Du får tilgang til vårt nettverk og kompetanse, og kan bruke vår logo og merkevare i de sammenhenger som kan være relevant for dere.  Sammen skreddersyr vi en avtale til det beste for begge parter.

Våre samarbeidspartnere og leverandører
Våre samarbeidspartnere, leverandører og produktsponsorer ønsker alle å støtte opp om Redningsselskapets sjøsikkerhetsarbeid. Dette gjøres gjennom gode og konkurransedyktige avtalebetingelser, og et gjensidig markeds- og profileringssamarbeid.

 

«Vi har et felles mål om å forebygge ulykker og å levere produkter og tjenester som skal redde liv når ulykken først er ute, dette gjør samarbeidet ekstra meningsfullt.»

Stein Frode Bulling Ness, Adm.dir. Survitec Norway AS

Ønsker din bedrift å bidra til arbeidet vi gjør? Ta gjerne kontakt for en samtale.