Ungdomsleir og ungdomsseilas

Bli med på Seilas/Leir

Rabatt på våre seilaser og leire oppnås ved at deltaker er medlem.

Båtførerprøven, maritime opplevelser og nye venner - alt i løpet av en sommeruke. Ungdom i alderen 14 til 18 år møtes i maritime omgivelser med spennende aktiviteter og undervisning til båtførerprøven.

På ungdomsseilas tar du også båtførerprøven, men i stedet for å bo på et leirsted flytter alle om bord i en eldre seilskute. I løpet av uka bor vi tett sammen og blir godt kjent mens vi drar fra sted til sted.
Både på leirstedene på land og om bord i skutene består de hektiske dagene av både teori, praktisk sjømannskap og morsom fritid med bading og andre aktiviteter. Bli med da vel!

Bli med på ungdomsseilas med Svanen og Redningsselskapet. Vi seiler ut i Oslofjorden og er i løpet av seilasen innom flere havner, blant annet Stavern og Fredrikstad. Sammen med nye venner kan du ta båtførerprøven og få spennende maritime opplevelser. Alt i løpet av en sommeruke.

Toktet er et samarbeid mellom Redningsselskapet og Svanen ved Norsk Maritimt Museum. Sammen ønsker vi å sette søkelys på godt sjømannskap, og gi barn og unge muligheten til å lære sjøsikkerhet i unike omgivelser om bord på skonnerten Svanen.

Mer info og påmelding

Bli med på ungdomsleir eller -seilas!

Ungdomsleir

Det er for tiden ingen planlagte kurs av denne typen …

Ungdomsseilas

Det er for tiden ingen planlagte kurs av denne typen …