Redningsselskapet og Kapp Båtforening samarbeider om sjøvettopplæring på Kapp!

RSRauna09

Redningsselskapets frivillige sjøredningskorps på Mjøsa og Kapp Båtforening arrangerte sjøvettopplæring på Kapp 10 . juni. Et vellykket arrangement sier arrangørene!

Grunnleggende sjøvett opplæring for barn og ungdom var i fokus når Kapp Båtforening og Redningsselskapet arrangerte sjøvettopplæring med god oppslutning onsdag!

Redningsselskapets frivillige sjøredningskorps deltok med redningsskøyta Rauna, noe som var svært populært for både barn og fedre... Kapp Båtforening sier de begynner å få mange juniorer med egen båt nede i havna, og disse fikk en fin og interresant gjennomgang om både grunnleggende sjøvett, kjøreregler på sjøen og nyttige tips fra en engasjert foredragsholder Frode Rostad fra Sjøredningskorpset på Mjøsa. Etterpå var det vaffelservering og båttur med redningsskøyta RS Rauna.

Vil også minne om Redningsselskapets sommerskole som arrangeres i august i samarbeid med Musikkskolen/Per Inge Høyberg. Se relaterte linker for mer informasjon og påmelding. Det er det fortsatt plasser igjen, og bare å melde på barna på en ukes interessant og nyttig opplæring.

Kommentarfeltet er drevet av Disqus