Møt Redningsselskapet på Nordens største flytende båtmesse

Elias og redningsskøyte på Båter i sjøen

Redningsselskapet vil være i godt lag med 350 ulike båter i vannet og 60 utstillere på land. På årets båtmesse 6.-8. september vil du se en rekke nyheter og ikke minst møte Norges mest sjarmerende båt – redningsskøyta Elias.

Båter i sjøen er en messe for hele familien med aktiviteter for alle aldersgrupper. Foruten å kunne gi de aller minste en uforglemmelig tur med den lille redningsskøyta Elias, er det mulig å se og oppleve en rekke spennende båtnyheter.

Hvis du foretrekker motorbåter er det verdenspremiere på Bavaria 39 Sport, og for de som foretrekker seil kan du se nyvinningen Jeanneau Sun Odyssey 41 DS. Uansett preferanse finner du helt sikkert noe du liker fra de aller minste robåter til båter opp mot 70 fot.

På Redningsselskapets stand kan du få hjelp til å registrere båten din i Småbåtregisteret eller bli medlem. Har du ris eller ros, hører vi gjerne fra deg. Er du riktig heldig treffer du også Redningsselskapets ambassadør Alex Rosén. Han deler ut gode råd med sin karakteristiske latter. En ren fornøyelse.

Vis sees!

Båter i sjøen, arrangeres på Kadettangen ved Sandvika 6.-9. september. 

Gratis parkering og transportbus fra Solvik båthavn. Følg skilting.

 

 

 

 

Kommentarfeltet er drevet av Disqus